Skittles o sebi

S Skittles PRIČAKUJ NEPRIČAKOVANO! Še posebej ker s Skitlles nepričakovano vedno pomeni nekaj dobrega. Ne dobrega, najboljšega! In prav najboljši prijatelji ti nikoli ne dopustijo, da bi naredil kaj norega… Vsaj ne takrat, ko si sam… 😉 Če imaš občutek, da je življenje s Skittles bonboni norišnica, opazuj Skittles prijatelje, ko so v družbi svojih najboljših Skittles prijateljev! Razumljivo? Seveda ne! Ampak to je Skittles! Vedno bodi v družbi vsaj tako dobrih, prijaznih, ustrežljivih in …. posebnih ljudi kot si ti sam!

 

“Okusi mavrico.”  “Taste The Rainbow®””

Uživaj v vsakem od klasičnih bonbonov in okusov Skittles®. Paleta različnih, velikosti ugriza prilagojenih žvečljivih bonbonov z raznobarvno sladkorno oblogo Skittles® je Skittles® navdušencem na voljo že desetletja. Danes se dnevno proizvede že več kot 200 milijonov Skittles® bonbonov.

1979
Skittles® bonboni s svojo izvirno kombinacijo okusov limone, limete, grozdja ter jagod in v mavrici Skittles® barv preplavijo ZDA. Na začetku so Skittles® bonboni uvoženi, od leta 1982 pa proizvedeni v ZDA.

1989
Predstavljene so nove različice Skittles® bonbonov, med njimi Tropical Skittles® (z okusi tropskih sadežev kot so banana, kivi in mango) ter Wild Berry Skittles® z okusi gozdnih sadežev (malina, divja češnja in jagoda).

2000
Skittles® postanejo ”močni”, ko se pojavijo trdi Sour Skittles® bonboni.

2004
Vredno je ugrizniti v… novi žvečilni gumi Skittles® Bubble Gum z različnimi okusi sadja.

2005
Zakaj bi v eni lupini morali imeti zgolj en sadni okus? Prihaja Skittles® Smoothie Mi – v vsakem bonbonu po dva okusa sadja.

2006
Predstavljena je X-treme Fruit Skittles® guma, prva omejena serija te znamke.

2009
Novi Skittles® Crazy Cores™ nudijo po dva presenetljiva sadna okusa v vsakem od grižljajev za še bolj sadno izkušnjo žvečenja!

2010
Predstavljeni so Skittles® Fizzl’d Fruits™, žvečljivi bonboni, ki v ustih prasketajo in nudijo občutek rahlega žgečkanja jezika.

2010
Število Facebook Skittles® fanov prvič preseže številko 10 milijonov.

2011
Predstavljeni so Skittles® Blenders, žvečljivi bonboni z mešanico sadnih Skittles® okusov.

2012
Na trg prihajajo Skittles® Riddles, žvečljivi bonboni, katerih Skittles® okus ni vedno v skladu z barvo.

2013
Predstavljeni so Skittles® Darkside™, mešanica žvečljivih bonbonov skrivnostnih okusov temnih sadežev.

2014
Na trgu se pojavijo Skittles® Desserts, okusna mešanica okusov desertnega sadja v obliki žvečljivih dobrot Skittles®.